Valmis on plaan Meegaste küla jagamiseks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meegaste küla idaservas asuva üheksa kinnistu – Albi, Alliku, Atsi, Epsi, Koolimaa, Rebase-Tõnise, Rebase, Sikkamäe ja Urmi – arvamiseks Otepää valla koosseisu koostas Puka vald kahe valla lahkmejoone kirjelduse. Täpsem kirjeldus ja kaart, mille järgi kujuneb edaspidi piir kahe omavalitsuse vahel, on leitav Puka valla kodulehelt.

Punktiir tähistab valdade piire.
Meegaste küla idaservas asuva üheksa kinnistu – Albi, Alliku, Atsi, Epsi, Koolimaa, Rebase-Tõnise, Rebase, Sikkamäe ja Urmi – arvamiseks Otepää valla koosseisu koostas Puka vald kahe valla lahkmejoone kirjelduse. Täpsem kirjeldus ja kaart, mille järgi kujuneb edaspidi piir kahe omavalitsuse vahel, on leitav Puka valla kodulehelt. Punktiir tähistab valdade piire. Foto: Graafika: Jüri Rüsülainen

Puka vallal on valmis plaan, kuidas Meegaste vastavalt külaelanike soovile haldusreformi käigus ära jagada, nii et osa sellest Otepää valla koosseisu saaks.

Meegaste küla elanikud tegid 6. aprillil Puka ja Otepää volikogule avalduse Meegaste küla idaservas asuva üheksa kinnistu – Albi, Alliku, Atsi, Epsi, Koolimaa, Rebase-Tõnise, Rebase, Sikkamäe ja Urmi – arvamiseks Otepää valla koosseisu.

Puka valla kodulehele on nüüd välja pandud kahe valla lahkmejoone kirjeldus ja kaart, mida vaadates paistab, et küla idapoolne osa sopistub Otepää valla Arula külasse. Soovi liituda naabervallaga on elanikud põhjendanud eelkõige nii postikande- kui liikluskorralduse ebaloogilisusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles