Lõuna-Eesti turismivankrit veab uus juhataja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Reedi
Ene Reedi Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Endine Valgamaa turismiarendusjuht Ene Reedi tüürib nüüd sihtasutust Lõuna-Eesti Turism, sihiga tugevdada piirkonna turismirahva koostööd.

«Otsus ametikohale kandideerida tulenes mitme inimese soovitusest ning enda arusaamast, et Lõuna-Eesti on külastajatele tervik. Nad enamasti ei erista maakondade piire, vaid liiguvad nii Otepääl, Valgas, Sangastes, Viljandis, Tartus kui mujal, kus neile huvipakkuvaid teenuseid on ning kuidas marsruut neile sobivaim,» selgitas Reedi, kes uuel tööpostil 17. novembrist.

Ta on veendunud, et Lõuna-Eesti turismiarendajad saavad teha koostööd, et regiooni põnevamaks muuta. See võimaldab jagada ressursse mõistlikumalt. Selle nägemuse toel läbis Reedi tiheda konkursi ning mitu vestlusvooru, misjärel Lõuna-Eesti Turismi seitsmeliikmeline nõukogu otsustas tema kandidatuuri toetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles