Valgamaalased on annetanud üle 6000 euro taararaha (1)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pandipakendi automaat.
Pandipakendi automaat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Heategevusfond Aitan Lapsi on taararaha annetuste abil kogunud viie aastaga pool miljonit eurot, mille abil elamusi pakutud tuhandetele lastele. Valgamaalaste osa neis annetustes on üle 6000 euro.

Valgamaalased on kampaania algusest saadik ehk viie aasta jooksul taararaha annetanud 6036 eurot ja annetusi  on tehtud 6203 korral – keskmine summa seega 97 senti. Kokku on inimesed annetanud Eestis pakiautomaatide kaudu praeguseks pool miljonit eurot ja üle 500 000 korra, mis teeb annetuse keskmiseks summaks 99 senti.

Heategevusfond Aitan Lapsi on saanud rõõmustada 59 932 last, kes käinud tasuta teatris, ja 7592 last, kes käinud muuseumides. «Oleme viie aastaga jõudnud võimsa verstapostini. Selle eest ütleme suur tänu ennekõike kõikidele keskkonnateadlikele inimestele, kes pidanud võimalikuks ja vajalikuks osa oma taararahast annetada Eesti lastele ja kultuurile,» rõhutas Aitan Lapsi nõukogu liige Rauno Raal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles