Edetabelisse pääses neli Otepää kandi restorani

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammuri talu
Tammuri talu Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Novembri lõpul avalikustati restoranijuhi Eesti Maitsed 2017 parimad restoranid. Edetabelis on taas kõrgel 22. kohal Tammuri talurestoran. Parimate seast leiame ka GMP Clubhotel Pühajärve restorani, restorani Mr. Jakob ja uue tulijana Sangaste lossi restorani Vidriku.

Tänavu kümneaastaseks saanud veebipõhine restoranijuht soovitab 102 restorani üle kogu Eesti. Programmi Eesti Maitsed juhi Aivar Hansoni sõnul tehakse nüüdsest koostööd Põhjamaade restoranijuhiga White Guide.  White Guide Nordic 2017 avaldas Baltimaade restoranide paremiku, kus pool 60 restoranist on pärit Eestist, edastas Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Nende 30 restoraniga algab ka Eesti Maitsete restoranijuht. Täiendavalt soovitatakse veebilehel veel 72 söögikohta üle Eesti, mida on hinnatud sedasama White Guide’i metoodikat kasutades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles