Näosaate võitja tiitlit asub püüdma ka endine tõrvalanna

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adeele Sepal tuli oma hääl proovile panna väga erinevaid karaktereid jäljendades.
Adeele Sepal tuli oma hääl proovile panna väga erinevaid karaktereid jäljendades. Foto: TV 3

Homme astuvad Saku suurhalli lavale näosaate neli finalisti, nende hulgas Tõrvast tuule tiibadesse saanud laulev näitlejanna Adeele Sepp. Tähtsa saate eel rääkis ta, kuidas ta ennast enne suurt etteastet tunneb.

Sünnilt saarlane ja praegu Viljandis elav Adeele Sepp peab ennast siiski ka tõrvakaks. Siin hakkas ta käima lasteaias ja lõpetas Tõrva gümnaasiumi, mille järel vormiti temast Viljandi Kultuuriakadeemias näitleja ja lavastaja. Tõrvas võttis ta oma esimesed muusikatunnid ja õpingud jätkusid Maie Kala ja Novella Hansoni käe all. Need oskused ongi Adeele Sepa viinud saate «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalsaatesse.

Kui saate tänavuse hooaja alguses temaga ühendust võtsime, jäi ta tagasihoidlikuks ja ütles, et muusikuks end ei tituleeri – see kõlavat liiga suursuguselt. «Praegu olen ikkagi pigem noor alustav näitlejanna, kes tegeleb kõrvalt laulmisega. Mõlemaga on arenguruumi ja ma ei tõmbaks ka joont nende kahe vahele.» Tema lauluoskus aga on saate kohtunikelt palju kiitust saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles