Valga korvpallimeeskond pidi kodus alla vanduma Tallinna Tehnikaülikoolile

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Valga-Valka/Maks&Moorits korvpallimeeskond.
BC Valga-Valka/Maks&Moorits korvpallimeeskond. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Alexela korvpalli meistriliiga tänases kohtumises alistas TTÜ Valgas Valga Maks ja Mooritsa seisuga 92:78 (47:40).

TTÜ läks juhtima juba teisel veerandil .Samas jagus põnevust viimaste minutiteni. Vigaderohkes mängus sooritati kahe meeskonna peale kokku suisa 55 vabaviset, lauavõitluse võitis TTÜ 36:28.

Võitjate parim oli Sten Olmre 21 punkti ja 11 lauapalliga, Joonas Järveläinen ja Kiur Akenpärg lisasid 19 ja Toomas Raadik 15 punkti. Valgale tõi Ivars Zvigurs 16 ja Kristo Saage 14 silma. Valga peatreener Juris Umbraško laskis Rain Raadikul platsil mängida vaid üheksa ning Viljar Veskil kuus minutit, Valmo Kriisa väljakule ei pääsenudki.

Peale mängu ütles Valga meeskonna korvpallur Viljar Veski mängu kohta, et see oli veidi uimane ja mängijad olid hajevil.Tallinna Tehnikaülikooli peatreeneri arvates tõi meeskonnale võidu parem viskeprotsent.

TTÜ kerkis võiduprotsendi poolest Kalev/Cramost mööda ehk teiseks, Valga on viiendal positsioonil. Liidrina jätkab Tartu Ülikool .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles