Otepää näitas taas teistele lõunaeestlastele koha kätte

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää võistkond: ees vasakul Kadri Steinbach ja Urmas Kuldmaa, paremal võidukringliga Kaido Mägi. Taga Meelis Lill
Otepää võistkond: ees vasakul Kadri Steinbach ja Urmas Kuldmaa, paremal võidukringliga Kaido Mägi. Taga Meelis Lill Foto: Jaan Rapp / Valgamaalane

Täna, 3. detsembril sai viies kohas üle Eesti teoks omavalitsustevahelise mälumängusarja Maakilb tänavune teine eelvoor. Ugandi regiooni jõuproovil Rõngus näitas teist korda järjest säravaimat mõttetööd Otepää võistkond.

Siiski ei olnud nende ülemvõim regioonis, kuhu kuuluvad Valga, Põlva, Võru ja Tartu maakond, nii suur nagu eelmises voorus 12. novembril. "Ega küsimused väga meie meele järele olnud," tunnistas võitjavõistkonda kuulunud Urmas Kuldmaa.

Mäng läks võitjate esindusel, kuhu lisaks Kuldmaale kuulusid Kadri Steinbach, Kaido Mägi ja Meelis Lill, aga tõusujoones. Vahepeal käis pinev heitlus Sõmmõrpalo esindusega, ent lõpus õnnestus viiepunktilise edumaaga võita. Kolmandaks jäi Põlva võistkond. "Teises pooles olid ikka küsimused palju sobivamad," kinnitas Mägi. "Mõnda asja arutasime, aga mõni oli kohe päris lihtne," lisas Steinbach.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles