Algaval nädalal võib tulla kuni 13 külmakraadi

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt võib uue  nädala keskel öö hakul  kohati tulla koguni 13 külmakraadi, seejärel läheb aga ilm taas pehmemaks.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, mis kiiresti läheb üle vihmaks. Öö hakul kohati tuiskab, on jäiteoht. Puhub edela- ja läänetuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12-15, puhanguti kuni 22 m/s. Õhutemperatuur tõuseb vahemikku +1 kuni +6 kraadi, öö hakul on Ida-Eestis õhutemperatuur vahemikus -1 kuni -5 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, õhtul ka lund. Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +1 kuni +6 kraadi, õhtupoolikul see langeb.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vähest lund. Puhub loode- ja põhjatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Külma on 2-7 kraadi. Päeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada vähest lund. Puhub loode- ja põhjatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Külma on 2-7 kraadi, pärastlõunal õhutemperatuur langeb.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, saartel ja rannikul hommikul puhanguti kuni 18 m/s. Külma on 4-10, öö hakul koguni kuni 13 kraadi, hommikuks aga õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis, jäädes vahemikku 0 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur tõuseb 0 kuni +3 kraadini.

Neljapäeva öösel on pilves ilm ning sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves ilm ning mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, saartel puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-6 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle servas sajab öösel aeg-ajalt lörtsi ja vihma. Päeval on sajuhooge harvem. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles