Sporditarvete kauplus kolis üle tänava

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poe juhataja Margo Saaron, kes parajasti pani välja suusavalikut, arvas, et kuigi sügistalv on tujukas olnud, peaks peagi suusailma tulema küll. Nemad on igal juhul valmis.
Poe juhataja Margo Saaron, kes parajasti pani välja suusavalikut, arvas, et kuigi sügistalv on tujukas olnud, peaks peagi suusailma tulema küll. Nemad on igal juhul valmis. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Valga ainuke sporditarvete kauplus Maraton Spordikaubad, mis enne asetses Selveri hoones, avab homme uksed üle tänava asuvates endistes kaupluse Magaziin ruumides.

Kui alguses oli avamine välja kuulutatud reedeks, siis kolmapäeval oldi kolimise ja kaupade väljapanekuga juba sealmaal, et arvati juba neljapäevaks kõigega kenasti valmis saavat. "Avame siiski neljapäeval – plaanisime algselt väikese varuga, reedeks. Tänasega peaks saama kõik oluline paika," kinnitas Maratonsport OÜ Valga kaupluse juhataja Margo Saaron täna lõuna paiku.

Tänaseks oli tõepoolest juba enamik kaupa välja pandud ja paigaldati veel viimaseid riiuleid, puudusid veel reklaamid ja hinnasildid. Hooajale kohane spordivarustus – suusad-saapad, talvised spordirõivad – oli samuti ruumis oma koha leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles