Kumb on keskkonnale sõbralikum: looduslik või plastist jõulupuu?

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühtede arvates on kunstkuusk mugav variant, sest seda saab kasutada mitmel aastal järjest ja nii ei pea elus puud maha raiuma. Teised jälle mõtisklevad «Mis on jõulud ilma kuuselõhnata?». Eeliseid ja puudusi on mõlemal.
Ühtede arvates on kunstkuusk mugav variant, sest seda saab kasutada mitmel aastal järjest ja nii ei pea elus puud maha raiuma. Teised jälle mõtisklevad «Mis on jõulud ilma kuuselõhnata?». Eeliseid ja puudusi on mõlemal. Foto: Fotomontaaž

Paljud seisavad igal aastal jõulude eel silmitsi dilemmaga, milline kuusk tuppa tuua. Viimasel ajal on üha populaarsemaks saanud plastkuused, mis ei pruugi päris puust silmanähtavalt erinedagi.

Ühtede arvates on kunstkuusk mugav variant, sest seda saab kasutada mitmel aastal järjest ja nii ei pea elus puud maha raiuma. Teised jälle mõtisklevad «Mis on jõulud ilma kuuselõhnata?» ning leiavad, et aastas ühe puu raiumine ei ole kuigi suur patt.

Missugune jõulupuu siis õige tunde tekitamiseks ikkagi valida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles