Puka vald järjekordselt ilma vallavanemata

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka vallavolikogu istungil umbusaldati vallavanemat ja vallavalitsuse liiget Ermo Kruuse t(fotol).

Foto Arvo Meeks/Valgamaalane
Puka vallavolikogu istungil umbusaldati vallavanemat ja vallavalitsuse liiget Ermo Kruuse t(fotol). Foto Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeva õhtul toimunud Puka volikogu istungi kaks esimest päevakorrapunkti on seotud umbusaldamisega – umbusaldust avaldati nii vallavanemale kui vallavalitsuse liikmele.

Möödunud nädalal, reedesel istungil luges volinik Ana Vink ette seitsme volikogu liikme allkirjastatud umbusaldusavalduse vallavanem Andrus Looskarile ja vallavalitsuse liikmele Ermo Kruusele. Kolmapäevasel volikogu istungil oli kohal kümme volikogu liiget, puudus Sirle Lüüs.

Peale neljapunktilise päevakorra kinnitamist, milles kaks esimest moodustasid esitatud umbusaldusavalduste hääletamine, lisaks eelarve- ja majanduskomisjoni liikmete kinnitamine ning revisjonikomisjoni liikme valimine, loeti veel kord ette umbusaldusavalduse tekst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles