Igas kuus keskmiselt kolm tulesurma

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Lepa tänaval mahajäetud majas hukkus septembri algul tulekahju tagajärjel mees
Valgas Lepa tänaval mahajäetud majas hukkus septembri algul tulekahju tagajärjel mees Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavu jaanuarist novembri lõpuni leidis Eestis aset leidnud 29 tulekahju, mis on nõudnud mõne inimelu. Kokku on sellistes põlengutes hukkunud 33 inimest, mida on 11 võrra vähem kui läinud aasta samal ajal.

Valgamaal on tuli tänavu nõudnud ühe inimelu. Traagiline põleng leidis aset 8. septembri hilisõhtul Valgas Lepa tänaval. Endiste elanike surma järel rohkem kui kaks aastat tagasi tühjaks jäänud hoones käisid koos ja vahel ka ööbisid asotsiaalse eluviisiga isikud. Tules hukkunu oli ilmselt üks nendest – 45aastane mees.

Ühes tänavu Eestis puhkenud tulekahjus hukkus korraga kolm ja kahes kaks inimest, novembris hukkus tules kokku kolm inimest, edastas päästeamet. Enamik tulesurmadest ehk 33st 32 leidis aset eluhoones või elamiseks kohendatud muus hoones. Eelmise aasta novembri lõpu seisuga oli 37 tulekahjus oma elu kaotanud 44 inimest, neist kaks novembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles