Laskurklubi naasis võitlustelt nelja medaliga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikolmikusse jõudnud Valga laskurklubi noorsportlased Kirill Lepman (esiplaanil keskel), Ranel Urban (esiplaanil vasakul) ja Jegor Kalinin (esiplaanil paremal).
Esikolmikusse jõudnud Valga laskurklubi noorsportlased Kirill Lepman (esiplaanil keskel), Ranel Urban (esiplaanil vasakul) ja Jegor Kalinin (esiplaanil paremal). Foto: Hans Heinjärv

Valga laskurklubi sportlased naasid Põlva lahtistelt laskmise meistrivõistlustelt nelja poodiumikohaga.

Põlvas 3. ja 4. detsembril peetud võistlusel esines Valga laskurklubist kõige edukamalt taas Kirill Lepman, kes sai poiste arvestuses esikohad nii spordi- kui õhupüstoliga laskmises. Spordipüstoliga tuli sooritada 30 lasku nii ring- kui ilmuvate märkide pihta ning kokku kogus Lepman seal 545 punkti. Õhupüstolil said võistlejad 40 lasku ning Lepman kogus 363 punkti.

Samuti head tulemused said kirja poiste klassis võistelnud Jegor Kalinin ja Ranel Urban. Kalinin sai kolmanda koha spordipüstoliga laskmises tulemusega 482 punkti. Temaga sama palju punkte kogus ja neljanda koha sai samuti Valga klubi sportlane Hannes Jaakson. Urban oli õhupüstolist laskmises kolmas 327 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles