Otepääl toimuvat Balti riikide suurimat triatlonifestivali hinnati kõrgelt

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Lepik ja Tanel Padar SiS IRONMAN 70.3 Otepää presented by Ferroline Group triatloni finišis 6. augustil 2016.
Margus Lepik ja Tanel Padar SiS IRONMAN 70.3 Otepää presented by Ferroline Group triatloni finišis 6. augustil 2016. Foto: facebook.com/IM703Otepaa

Sel aastal esimest korda toimunud IRONMAN sarja ainuke triatlon sai osalejatelt hea tagasiside. Uueks aastaks ennustavad korraldajad veelgi suuremat rahvusvahelist huvi ja Tanel Padar on taas stardis.

Aasta tagasi, 10. detsembril avati registreerimine IRONMAN sarja poolpikale triatlonile Otepääl, kus tuli läbida 1,9 km ujudes, 90 km rattal ning 21,1 km joostes ehk 70,3 miili. Lisaks toimus heategevusjooks, lühitriatlon ja lastevõistlused. 5.-7. augustini toimunud triatlonifestivalil läks erinevatel võistlustel starti 1100 täiskasvanut ja last 25 välisriigist. Põhidistantsil selgitati Eesti meistrid ning parimad said võimaluse sõita IRONMAN 70.3 distantsi maailmameistrivõistlustele 2017.

Aasta tagasi üllatas avalikkust osaleja Tanel Padar, kes alustas ujumise, jalgratta ja jooksutreeninguid algajana. ” Parim lahendus minu puhul on varajane registreerimine, sest osalustasu on soodsam ja nii on lihtsam soovitud eesmärgi nimel trenni teha,” ütles Padar meenutuseks. Tanel Padar kinnitas osalemist ka uuel aastal 5. augustil 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles