Kahtlaselt loperdanud ratas muutis kaasliikleja murelikuks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalalõpp möödus Valgamaa korrakaitsjatele üpris tavapäraselt, tegelda tuli nii purjutajate, naabrite häirijate kui ohtlikuna tundunud veokiga.

"Reedel teatas tähelepanelik liikleja politseile, et Tartumaalt Rõngu alevikust liigub Valga poole halli tendiga Scania veok, mille tagumine parempoolne ratas vingerdab kahtlaselt. Teataja oli mures, et loperdav ratas võib kellelegi ohtlikuks saada," rääkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk.

Teatele reageerinud Valga politseinikud peatasid veoki Jõhvi-Tartu-Valga maanteel. "Kontrollimisel ilmnes, et veoki tagumine parem rehv oli purunenud. Vestlusest veokijuhiga ilmnes, et juht on juhtunust teadlik ning suundub parasjagu Valka purunenud rehvi remontima. Politsei soovitas juhil rahulikus tempos ning veoki purunenud ratast arvesse võttes otsejoones remonditöökotta liikuda," rääkis pressiesindaja asjade käigust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles