Valga põhikool alustas võiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlused leidsid aset Tartu Ülikooli spordihoones.
Võistlused leidsid aset Tartu Ülikooli spordihoones. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Õppeasutustele mõeldud olümpiastartide sari algas Valga põhikoolile triumfiga: suuremate koolide arvestuses võidseti esikoht. Individuaalselt toodi koju ka üks hõbedane pjedestaalikoht.

Valgamaa kergejõustiklastest tegi laupäevasel «TV 10 olümpiastarti» 46. hooaja esimesel etapil Tartu Ülikooli spordihoones kõige parema võistluse Valga põhikooli õpilane Dan Šemeljov. Poiste vanemas võistlusklassis võitis noormees kaugushüppes tulemusega 5,25 teise ning 60 meetri jooksus kümnenda koha.

Kuigi põhikooli õpilastest keegi individuaalselt kõrgeid kohti rohkem ei saavutanud, lõpetati võistlussarja esimene etapp koolide arvestuses esimesel kohal, kogudes kokku 4159 punkti. Teistest maakonna koolidest olid esindatud veel ka Otepää gümnaasiumi, Tõrva gümnaasiumi ja Tsirguliina keskkooli noored kergejõustiklased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles