Arvamus: Peatöövõtjaks jäägu ajahammas

, viie lapse isa ja ettevõtja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valter-Friedrich Kurisoo
Valter-Friedrich Kurisoo Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka vallavolikogu «vana» enamus langetas hiljuti otsuse, mis võtab valla elanikelt lootuse veidigi paremale tulevikule ja tagab vaikse, kuid kindla allakäigu jätkumise. Otsus katkestada ühinemisläbirääkimised tähendab loobumist liitumisega ettenähtud toetusrahast, millega oli plaanis remontida Puka vallas koole ja kooskäimiskohti.

Pahatahtliku varju heidab otsuse langetajatele tõsiasi, et sellega tuldi lagedale täpselt siis, kui enam ei jätku aega uute läbirääkimiste alustamiseks ja õigeaegseks lõpetamiseks.

Seda, et ei hoolita ühtviisi nii koolimajast kui ka seal õppivatest lastest, näitab asjaolu, et paljude aastate jooksul ei ole sisuliselt remonti tehtud. Kes ei usu, võib ise veenduda ja otsida, kas leiab mõne korras ruumi. Arvesse ei lähe, mis on korrastatud lastevanemate kulu ja kirjadega. Selle valguses saab selgeks, miks ei valmista mingit muret toetusrahast loobumine ega peeta oluliseks laste tulevikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles