Sooru vana kauplusehoone saab uue rakenduse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna käimas on alles eeltööd, leidis omanik, et tulevikuplaane põhjalikumalt avada on veidi etteruttav. Teadaolevalt tuleb hoonesse väike lihatööstus.
Kuna käimas on alles eeltööd, leidis omanik, et tulevikuplaane põhjalikumalt avada on veidi etteruttav. Teadaolevalt tuleb hoonesse väike lihatööstus. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane.

Sooru aleviku keskel möödunud aegade jäänukina silma riivanud endise kauplus-söökla juures on viimasel ajal näha tavatut askeldamist. Tööde tulemusena saab osa hoonest uue kasutuse.

Möödunud nädalaks olid hoone siiani tühjalt seisnud osa konstruktsioonid lammutatud selliselt, et järel vaid laepaneelid ja neid kandvad betoonpostid. Korrastatava hooneosa omaniku Aare Järve napi info kohaselt tuleb ruumidesse lihatööstus.

Mees, kes olnud Järve Lihatööstus OÜ omanik juba enam kui viis aastat ja kellel tootmine praegu Valgas, plaanis siia tööstust juba mitu aastat tagasi. Tol korral jäi asi asjaajamiste taha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles