Lasterikkad pered pidasid jõulupidu

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Kulešova esinemine ei jätnud kedagi külmaks.
Perekond Kulešova esinemine ei jätnud kedagi külmaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede õhtul oli Valga kultuurikeskus saginat täis. Üle maakonna oli kohale tulnud 32 suurperet ja saalis oli lapsi beebidest neidude-noormeesteni välja.

Valgamaal on selliseid peresid, kus kasvamas viis või rohkem alaealist last 57, kutse oli saadetud neile kõigile. Maakonna kõige suurem perekond oli Toomsalude pere Sangastest, kelle peres on 18 last, neist 14 alaealised. Suurem osa nendest jäi sel õhtul siiski koju: peol oli pereema nelja lapsega.

Erinevalt eelmisest aastast oli seekord koos jõulumemmedega kohal ka jõulutaat. «Eelmisel aastal kohmerdas taat nii kaua, et ei jõudnudki siia kohale. Seekord panin talle juba varakult riided valmis,» hoolitses jõulumemm selle eest, et Valgamaa lapsed sel aastal ikka jõulutaadi enda käest pakid kätte saaksid. Enne kui jõuluvana peredele kingipakke jagama hakkas, said pidulised nautida stuudio Joy laule ja tantse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles