Noor kanneldaja toob jõulurõõmu hooldekodudesse

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11aastane Ander Alliksaar on väikekannelt õppinud juba neli aastat. Reedel tõi ta oma harjutamise viljad hooldekodu inimesteni, kellel võimalust elavat muusikat just tihti kuulda pole.
11aastane Ander Alliksaar on väikekannelt õppinud juba neli aastat. Reedel tõi ta oma harjutamise viljad hooldekodu inimesteni, kellel võimalust elavat muusikat just tihti kuulda pole. Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Detsembris Valgamaa hooldekodusid külastav 11aastane noorkotkas toob elava muusika inimesteni, kellel võimalus sellest osa saada tavaliselt puudub.

«Tahan ka neile inimestele pakkuda jõulurõõmu, kuna väga paljud neist ei saa käia teatrites või kontsertidel. Nendele on see ju eriline,» rääkis 11aastane Ander Alliksaar, kes esines reedel Hargla ja Taheva hooldekodu elanikele kandlepaladega.

Lisaks külastab poiss 16., 23. ja 28. detsembril Valga, Otepää Kastolatsi, Otepää tervisekeskuse ja Karula hooldekodusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles