Spordiveteranid näitasid maakonna karikavõistlustel võrkpallis teistele meeskondadele koha kätte

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikohamängus võitis Valgamaa spordiveteranide seltsi esindus 3 : 0 Helme valla meeskonda ja võitis seega karika.
Esikohamängus võitis Valgamaa spordiveteranide seltsi esindus 3 : 0 Helme valla meeskonda ja võitis seega karika. Foto: Rein Leppik

Tsirguliina keskkooli võimlas lõppesid Valga maakonna tänavused karikavõistlused võrkpallis meeskondadele, andis teada Valgamaa Spordiliidu juht Rein Leppik.

Osales seitse võistkonda. Veel enne kui otsustav matš karika peale pihta hakkas, kohtusid pronksimängus Otepää võrkpalliklubi ja Valga võrkpalliklubi Viktooria meeskonnad. Tulemusega 3 : 2 kuulus võit VK Viktooriale. Meeskonnas mängisid Vassili Dinis, Ants Kronberg, Jevgeni Botarov, Viktor Dedovets, Maksim Ševtšenko, Vitali Kolbasov, Igor Dodonov, Kirill Balihhin, Ailands Pelš ja Vladislav Jefimov.

Esikohamängus võitis Valgamaa spordiveteranide seltsi esindus 3 : 0 Helme valla meeskonda. Karikavõitjate võistkonnas mängisid Vjatšeslav Lepman, Igor Vralov, Dmitri Särki, Marat Kasimov, Janis Jermacans, Peteris Jaunasvets, Gints Svets, Reinis Puksš ja Sulev Rätsepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles