Valgamaalase suvefotograaf võitis talverõõmukonkursil suusareisi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Paul Poderat on lumisel nõlval liikumises päris osav, ütles ta, et eelkõige võimaldab lumelaua- ja mäesuusasõit end talvel aktiivsena hoida. «Olen harrastaja sellel asjal, tippsporti ma sellega jõuda ei taha. Talv on teatavasti toasolemise aeg, oleks ka hea talvel ennast liigutada.»
Kuigi Paul Poderat on lumisel nõlval liikumises päris osav, ütles ta, et eelkõige võimaldab lumelaua- ja mäesuusasõit end talvel aktiivsena hoida. «Olen harrastaja sellel asjal, tippsporti ma sellega jõuda ei taha. Talv on teatavasti toasolemise aeg, oleks ka hea talvel ennast liigutada.» Foto: Jaanus Mikk

Otepää noormees Paul Poderat võitis uudistesaate konkursil nädalase puhkusereisi Austria suusakuurordisse.

Poderat, kes õpib Otepää gümnaasiumi 12. klassis ja suvel muu hulgas kuu aega Valgamaalase toimetuses fotograafina töötas, oli üks kolmest Kanal 2 uudistesaate «Reporter» konkursi «Minu talverõõmud» võitjast.

Konkursile said inimesed 22. novembrist alates kolme nädala jooksul üles laadida talverõõmuteemalise foto või video. Reisid loositi igal nädalal välja kümne rahvalt enam punkte, vaatamisi, jagamisi ja kommentaare kogunud pildi või video hulgast. Suusareis viib võitja koos kaaslasega puhkusele Zell am See suusakuurorti Austrias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles