Poes seadis end sisse pagaritöökoda

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimestel päevadel ikka juhtub, et ostja vajab abi väljavalitud pagaritoodete kaalumisel. Vajadusel pakub seda ka Tõrva Tarbijate ühistu juhataja Ilona Leetma, kes seoses uuendustega viimasel ajal eriti sagedasti Valka satub.
Esimestel päevadel ikka juhtub, et ostja vajab abi väljavalitud pagaritoodete kaalumisel. Vajadusel pakub seda ka Tõrva Tarbijate ühistu juhataja Ilona Leetma, kes seoses uuendustega viimasel ajal eriti sagedasti Valka satub. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teist nädalat tervitab Siili Konsumisse sisenejat uksel saialõhn. See tuleb kaupluse sügavusest – poe tagaosas laiuvad küpsetusahjud ja nende ees vitriin värskete toodetega.

Möödunud nädalast on Tõrva Tarbijate ühistule kuuluvasse kauplusse lihaleti kõrvale paigaldatud kahtlemata nii Valga kui kogu maakonna rikkalikem saialett. Pakkumisel on toodet – kõik 48 Eesti Pagari omad.

Küpsetised saabuvad kauplusse pooltoodetena ning küpsetatakse lõplikult valmis kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles