Juhtkiri: Heategevuse edulood

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmselt ei leia Eestis ühelgi teisel kuul aset nii palju heategevuslikke ettevõtmisi kui detsembris. See käib ka Valgamaa kohta. Juba sel pühapäeval saab Tõrvas teoks järjekordne kontsert «Usun inimeste headusesse». Esimene leidis aset juba aastal 2009. Toona korraldati kontsert suvel järve hüpates end raskelt vigastanud Henri Telgi toetuseks, toona annetati noormehele 30 000 krooni.

Vahepeal on muutunud Eestis käibel olev raha, kuid muutumatuks on jäänud kontserti korraldavate Tõrva naiste soov teha head. Samamoodi ei näita raugemise märke Valgamaa inimeste valmisolek aidata. Tänavu saavad kontserdikülastajad panustada 39aastase Helme valla mehe heaks, keda vaevab liikumist takistav närvihaigus, mis mehe hooldekodu seinte vahele on surunud.

Valgas on aga 20. detsembril heategevuskontsert «Kingitud elu». Tulu läheb samanimelisse vähiravifondi ja usutavasti saab selle abil peagi toetada ka Valgamaa vähihaigeid. Erilise kaalu annab kontserdile, et teiste seas esineb Lea Dali Lion, kes ka ise raske haigusega võidelnud ning selle seljatanud on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles