Uisuväljak sai uued piirded

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga aselinnapea Lauri Drubinš ja linnavolikogu liige Vladimir Baranov vestlemas Soomest poorte paigaldama tulnud töölistega.
Valga aselinnapea Lauri Drubinš ja linnavolikogu liige Vladimir Baranov vestlemas Soomest poorte paigaldama tulnud töölistega. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Valga Soo tänava uisuväljakule jõudsid kolmapäeval uued poordid, mis võimaldavad seal varasemast mugavamalt jäähokit mängida. Millal väljak uisutajatele avatakse, sõltub ilmast.

Väljakut ääristavad piirded ehk poordid saabusid väljakule kasutatatuna Soome firmalt Ice Pro ja neid hakati paigaldama neljapäeval. Uisuväljak on peamiselt kasutuses jäähokimängimise kohana ning varasemad puidust poordid polnud Valga linnavolikogu liikme Vladimir Baranovi sõnul mänguks sobilikud. „Kui kutsuda siia võistkonnad, kes tulevad oma varustusega, mis maksab tuhandeid eurosid, siis nad lõhuvad varustuse ära. Trahvid on suuremad kui väljak ise maksma võib minna.”

Sel aastal on väljakule lisaks toodud tasandamiseks kruusa, et uisuväli oleks loodis ja sinna jääkihi tekitamiseks kuluks vähem vett. Samuti on remonditud väljaku ääres asuvat soojakut, mis on nüüd köetud ja kus meeskonnad saavad riietuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles