Valgamaalt on täitmata kolm soovi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheksandat aastat järjest kogus SEB Heategevusfond kokku ligi tuhat jõulukingi soovi asendus- või turvakodus elavatelt lastelt. Detsembri jooksul aitab fond leida Jõulupuu projektiga inimesi, kes aitaksid nende südamesoovid täita.

Kokku laekus Valgamaa lastelt käeoleval aastal 47 kingisoovi. Lisaks ootasid täitmist seitsme peremaja kingid Heategevusfondi tegevjuht Triin Lumi tõdes neljapäeval rõõmuga, et kõik maakonna asenduskodude laste soovid on täidetud. Täitmata olid veel aga kolme asenduskodu peremaja kingid: kaks Valga Kurepesast ja üks Taheva sanatooriumist.

«Üks Kurepesa pere on avaldanud soovi saada LCD-teler, et koos selle ees mõnusalt aega veeta. Nende soovi täitumiseks on aga vaja veel 235 eurot,» rääkis Lumi hetkeseisust neljapäeva pärastlõunal. «Teine sealne pere soovib aga digifotoaparaati, et panna alus fotokogule kaunitest ühistest hetkedest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles