Rajaleidjad võitsid kaks auhinda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa Rajaleidja keskuse juht Jaanika Käst on juba neljandat aastat korraldatava konverentsi idee ja pealkirja autor, samuti selle peakorraldaja ja eestvedaja.
Valgamaa Rajaleidja keskuse juht Jaanika Käst on juba neljandat aastat korraldatava konverentsi idee ja pealkirja autor, samuti selle peakorraldaja ja eestvedaja. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa Rajaleidja pere naasis Innove aastalõpupeolt topelttunnustusega: saadi aasta teo tiitel, Tuuli Mekk pälvis aga auhinna tabavate pildipealkirjade eest.

Keskuse juhi Jaanika Kästi sõnul on tal eriliselt hea meel, et paljude kandideerinute hulgas pälvis just Valgamaa Rajaleidja keskuse korraldatud konverents «Kõik lapsed peavad saama võimaluse õnnestuda» 2016. aasta teo tiitli. Konverents toimus sel aastal juba kolmandat korda.

«See oli kogu meie kollektiivile meeldiv üllatus, mida keegi ei osanud oodata ja seega oli rõõmu topelt. Konverents ei ole ühe inimese, vaid kogu meeskonna ühine töö. Tunnustus pani mõistma, et teeme õigeid asju ning andis inspiratsiooni edaspidiseks. Kindlasti meie meeskonnatunnetus ja koostöövaim tugevnes veelgi,» rõhutas Käst, kes on nii konverentsi idee autor, nime väljamõtleja kui peakorraldaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles