Sangaste valla mured ei taha lõppeda

, Sangaste valla elanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heino Kängsepp
Heino Kängsepp Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel aastal lasid Sangaste vallajuhid lammutada Sangaste alevikus ajaloolise tähtsusega hoone, mida oleks saanud restaureerimise käigus muuta kasutuskõlblikuks. Ajaleheveerul kirjutas vallavanem Kaido Tamberg, et 2016. aasta kevadel hakatakse samale vundamendile ehitama ja valminud hoonest saab perearstikeskus.

Nüüd on juba talv. Tarvis on 2017. aastal perearstikeskus üles ehitada ja sisustada ruumid profülaktilisteks protseduurideks, et saaks lihtsamaid raviprotseduure teha ka kohapeal.

10. novembri Otepää Teatajas on vallavanem Tambergi õilis jutt «Meie ja meie asjad», kus kirjas, et perearstikekus tahetakse paigutada vallavalitsuse ruumidesse ja vallavalitsuse ruumid teisele korrusele. Kas see on inimestesse hooliv suhtumine, kui eakad peavad mööda treppe ronima teisele korrusele, et saada vallaametnike jutule? Elanikkonda teenindavad asutused peavad olema esimesel korrusel, et juurdepääs oleks sobiv igas eas inimestele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles