Eeloleva nädala esimene pool pakub valdavalt päevaseid plusskraade

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märg ilm
Märg ilm Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eeloleva nädala esimene pool tuleb pigem soe ja kohatised öised miinuskraadid jäävad tagasihoidlikeks.

Esmaspäevaks tugevneb kõrgrõhuhari ja ilm on valdavalt sajuta, vahendas BNS. Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati on väheseid sademeid ja udu. Puhub läänekaaretuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1, saartel kuni +3 kraadi. Päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati on väheseid sademeid ja udu. Puhub edelatuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Teisipäeval liiguvad mööda Norra merd teineteise järel kaks aktiivset madalrõhkkonda, mis laienevad servaga ka üle Skandinaavia ja Soome. Tihedam sadu ja tugev tormituul haaravad enda alla Norra ranniku, ent tuul tugevneb ka Eestis. öösel on pilves ilm ning mitmel pool on udu ja sajab uduvihma. Puhub edelatuul 3-9, rannikul puhanguti 12-14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool on udu ja sajab uduvihma. Puhub edelatuul 3-9, rannikul puhanguti 12-14 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Kolmapäeval jätkub Norra merel aktiivne madalrõhkkondade tegevus ja need survestavad Läänemere ümbrust. Öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati võib veidi sadada. Puhub edelatuul 5-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Päeval on samuti pilves selgimistega ilm ning kohati võib veidi sadada. Puhub edelatuul 5-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 1-5 kraadi, õhul kohati 0.

Neljapäeval laieneb kõrgrõhkkonna loodeserv Eesti kohale ja sajuvõimalus väheneb. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles