Politsei näitab oma köögipoolt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaal pakutakse ohvriabiteenust Valga politseimajas.
Valgamaal pakutakse ohvriabiteenust Valga politseimajas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kõik huvilised saavad 28. detsembril külastada Lõuna-Eesti politseijaoskondi, et lähemalt tutvust teha politseitöö köögipoolega.

Valga, Põlva, Jõgeva, Võru ja Viljandi ja politseimajades kogunetakse politseitööga tutvumiseks kell 11. Põneva külaskäigu vältel saab põneva ülevaate politsei relvastusest, erivahenditest, sõidukitest ning muuhulgas nii mõnestki politseitöö salajasest töövõttest.

Tartu politseimajas algavad politseitööd tutvustavad demod kell 11, 12 ja 13. Kella 11–14 saab politseimaja parklas uudistada politseinike ja piirivalvurite sõidukite väljanäitust.

Lisaks politseitöö, relvastuse ja tehnika tutvustamisele on Tartus oma tööd ja varustust näitamas piiripunkti dokumendieksperdid, päästevarustust õpetavad kasutama järvepiiri piirivalvurid ning maismaapiiri kaitsest annavad ülevaate relvastatud piirivalvurid. Oma etteaste teevad Tartus ka tegusad teenistuskoerad ning kurjategija kinnipidamist demonstreerivad Tartu kiirreageerijad. Lastele on seltsiks Lõvi Leo.

Aastatega aina enam populaarsust kogunud lahtiste uste päev sai alguse prefekt Tarmo Kohvi ideest tuua pühade ajal politsei meie inimestele veelgi lähemale. Mullu külastas Lõuna prefektuuri politseimaju lahtiste uste päeval üle 800 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles