Kaheksa inimest läks alkoholi tarbimisega liiale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus inimene. Foto on illustratiivne.
Purjus inimene. Foto on illustratiivne. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Kahjuks on saanud omalaadseks halvaks tavaks, et nädalavahetustel tuleb politseil ikka ja jälle tegelda inimestega, kes alkoholi tarbimisega liiale on läinud. Erandiks ei olnud ka möödunud nädalavahetus.

«Reedest esmaspäeva hommikuni vajas Valgamaal politsei abi kaheksa alkoholi liigtarbinud inimest. Nendest kaks paigutati nende enda ohutuse tagamiseks kainestuskambrisse ning kuus toimetas patrull koju pead välja puhkama,» rääkis politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk.

Eesootavale pühadeajale ette vaadates nentis ta, et üldjuhul suurenevad alkoholi ületarbimisest tingitud väljakutsed politseile eriti neil aastatel, kui pühadeperiood pikeneb tänu nädalavahetusele. «Tänavu langevad kalendris punased pühad suurelt jaolt nädalavahetusele, mis lühendab ajaliselt võimalust alkoholi üle tarbida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles