Valga lõvid rõõmustasid linna lapsi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsiooniliselt külastas jõuluvana sel õhtul linna kitsikuses olevate perede lapsi, kes pärast jõulusalmi lugemist said kommipaki.
Traditsiooniliselt külastas jõuluvana sel õhtul linna kitsikuses olevate perede lapsi, kes pärast jõulusalmi lugemist said kommipaki. Foto: Ivar Mõttus

Teisipäeva õhtul liikus Valgas ringi jõuluvana koos päkapikkudega. Kuna ilm oli sügiseselt sombune ja vihmane, tuli saani asemel kasutada sõiduvahendina autot.

Traditsiooniliselt külastas jõuluvana sel õhtul linna kitsikuses olevate perede lapsi, kes pärast jõulusalmi lugemist said kommipaki. Pakkidega rõõmustati 13 pere 37 last.

Nii jõuluvana, päkapikud kui pakid olid peredele üllatus, kuna ühelegi perele tulekust ette ei teatatud. «Laste näod olid üllatunud ja rõõmsad, kui jõuluvana uksele koputas ja tuppa astus. Lastel olid jõulusalmid selged. Mõni pisem oli veidi kartlik, kuid suuremad õed-vennad toetasid ja aitasid esialgsest kimbatusest üle. Meilgi oli hea meel näha laste silmis siirast rõõmu ja tänu,» rääkis päkapikk Ivar Mõttus.

Ettevõtmise eestvedaja on juba aastaid Valga Lions klubi liige Kersti Telk. Ilusaid jõulupühi soovisid ja pakke laiali jagamas käisid jõuluvana, klubi president Tõnu Sõrmus ning päkapikud Piret Rebane ja Ivar Mõttus.

Raha pakkide hankimiseks sai klubi Liivimaa mihklilaadal korraldatud loteriist ja K-rauta kaupluses asunud rahakogumise kasti annetustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles