Tõrva noortevolikogu sai uued juhid

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva noortevolikogu esimees Edgar Metsar ja aseesimees Kadriann Kalamees.
Tõrva noortevolikogu esimees Edgar Metsar ja aseesimees Kadriann Kalamees. Foto: Tõrva LInnavalitsus

Pühapäeval toimunud Tõrva noortevolikogu neljanda koosseisu esimesel istungil valisid liikmed endale uue esimehe ja aseesimehe.

Seitsme üles seatud kandidaadi seast oli nõus ametikohtadele kandideerima kaks liiget: Edgar Metsar ja Kadriann Kalamees. Üheksa poolthäälega valiti esimeheks Metsar, kes arvas, et uus koosseis peab keskenduma ühinemisega seonduvatele teemadele ning püüda lähendada omavahel Tõrva noortevolikogu ja noored. 

«Meil on päris suur vastutus, mida tuleb kanda. Eelmine koosseis ja juhtkond pani kõva märgi maha. Teemade ring, millega uus koosseis peab tegelema on päris suur, kuid usun, et saame hakkama,» rääkis vastne esimees, kes tänas tehtud töö eest ka oma eelkäijat Triin Jaansalu ja aseesimeest Sirli Pipparit. «Nad on olnud väga head eeskujud ja püüan nende väärilised olla.»

Lisaks esimehele valiti noortevolikogu uus aseesimees – Kadriann Kalamees, kelle nimele kogunes kaheksa poolthäält. «Minu ülesanneteks saavad järgmise aasta tegevuskava kokkupanek ning eelarve eelnõu koostamine. Lisaks sellele tahaks jätkata Tõrva gümnaasiumis teemanädalate korraldamisega. Mõtteid on palju ja tööd samuti palju,» ütles Kalamees.

Tõrva noortevolikogu neljas koosseis asus ametisse 29. novembril ning selle volitused kestavad kuni uue noortevolikogu loomiseni ühinenud omavalitsuses, kuid mitte kauem kui 28. novembrini 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles