Raadio alustab talvist hooaega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva raadio kollektiiv tööhoos
Tõrva raadio kollektiiv tööhoos Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Käes on detsember, kuid lund ning jõulutunnet veel pole? Ei tasu muretseda, kuna Tõrva Raadio alustab oma jõuluhooaega juba homme. Kuulata saab uut programmi ning ka mõningaid uusi raadiohääli, andis teada Tõrva Raadio turundusjuht Teve Rajamets.

Sel talvel on tema kinnitusel eetris kuulda veidi väiksema mahuga, kuid veel põnevamat programmi kui varasematel hooaegadel. Raadio liikmed leidsid nimelt, et tuleb austada oma liikmeid ning mitte neid liiga üle koormata.

«Olen kindel, et kuigi saateid on arvuliselt vähem, kvaliteedist puudu ei tule. Oleme programmi lisanud uusi saateid ning edendanud vanu. Uue väljanägemise sai näiteks klubide vöönd. Varasemate naiste-, meeste-, ja lasteklubi asemel on nüüd üks suur Eluklubi. Saade toob kuulajateni elulised teemad, mis puudutavad erinevates vanustest inimesi. Stuudios räägivad inimesed meie enda keskelt teemadel, mis ei saa külmaks jätta,» selgitas porgrammijuht Karl Kirt.

Ka Tõrva Raadio peatoimetaja Marietta Juurikas lubab, et igav kindlasti ei hakka. «Lisaks uutele saadetele oleme kaasanud uusi raadiohääli, kes annavad endast eetris maksimumi. Olen enda ümber kogunud imelise tiimi: usun, et see tagab ka hea kvaliteedi.»

Tõrva Raadio rõõmustab kuulajate kõrvu 22. detsembrist 6. jaanuarini sagedusel 90,0MHz või internetist aadressil raadio.torvanoored.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles