Vähiravifondi kogunes kontserdiga 1049 eurot

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esines ka Artjom Savitski.
Esines ka Artjom Savitski. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Teisipäeva õhtul sai Valga kultuurikeskuses teoks heategevuskontsert «Kingitud elu», mille piletulu läks vähiravifondile Valgamaa abivajajaid ootama.

Kontserdil, kus esinesid Marek Sadan, Artjom Savitski ning ise vähiga kokku puutunud Lea Dali Lion, koguti 119 müüdud piletiga ühtekokku 1049 eurot. Algselt esinema pidanud Teele Viira ootamatu haigestumise tõttu Valka ei jõudnud.

Lisaks pileti soetamisele oli kõikidel kohalolijatel võimalus fondile ka vabalt valitud summas lisaannetusi teha. Kogumiskasti, mis asus kultuurikeskuse fuajees juba eelnevalt, oli õhtu lõpuks pandud 435 eurot. Fondi saab toetada ka edaspidi, ostes kultuurikeskusest Valga tugikeskuse erivajadustega inimeste valmistatud küünlaid, mille müügitulu samuti abivajajateni jõuab.

Ürituse eestvedaja, Valga kultuurikeskuse direktor Ülle Juht tuli mõttele taoline kontsert korraldada mõne kuu eest loetud artiklist, kus vähiravifondi tegevjuht Toivo Tänavsuu andis teada, et fondi raha on otsas ning ta kutsus inimesi üles seda toetama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles