Üks omamoodi jõulumuinasjutt: varjupaigast sõpruskonna lemmikuks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelli oli oma kolmejalgse sõbraga hoiukoduperioodil rõõme ja muresid jagades sedavõrd kokku kasvanud, et mõte tema äraandmisest ei tulnud pähegi.
Kelli oli oma kolmejalgse sõbraga hoiukoduperioodil rõõme ja muresid jagades sedavõrd kokku kasvanud, et mõte tema äraandmisest ei tulnud pähegi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa ühest külast Valga varjupaika viidud õnnetus seisus kutsikast on saanud vahva koerapoiss, kellel Tartus täitsa oma perenaine, korter, maakodu ja terve fänniklubi perenaise sõpradest.

Ehk on lugejal meeles, kuidas juuli algul sai Puka vallast varjupaika toodud hooletusse jäetud kutsikas, keda elu ei olnud just hellitanud. Loomakaitse seltsi teavitanud hea külaelanik oli mures loomakese pärast, kes peremehele kõikjale järgnes, hüpates vaid kolmel jalal. Teataja arvates oli esikäpa luu murdunud.

Eluraskustele jalgu jäänud peremees aga ei olnud teataja sõnul suuteline looma eest hoolitsema, loomatohtri juurde viimisest rääkimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles