Intervjuu: Eestlaste kui metsarahva usk on midagi erilist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karula kogudust teeniv Enno Tanilas soovitab jõuluajal mitte mõelda hirmudest või tegemist vajavatest ülesannetest. Pigem teha ise head ja märgata ka head enda ümber.
Karula kogudust teeniv Enno Tanilas soovitab jõuluajal mitte mõelda hirmudest või tegemist vajavatest ülesannetest. Pigem teha ise head ja märgata ka head enda ümber. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lõppev aasta pani Karula luteri koguduse ja selle karjase Enno Tanilase omal moel proovile: just kiriku ümbrus oli tormis üks enim kannatada saanud paik maakonnas. Nüüd tõdeb õpetaja, et tegelikult tegi torm rohkem kasu kui kahju. Jõulude ajal soovitab ta aga aja maha võtta ja märgata imesid enda ümber.

Juulikuine torm tegi Karula kiriku ümbruses palju kurja. Kas nüüdseks on kahjud likvideeritud?

«Neid oleme likvideerinud juuli algusest saadik pidevalt: viimased kaks kuud küll juba vähem. Osa puid on siiski veel kiriku ümbruses maas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles