Märtsi horoskoop

, harrastusastroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märts on vanade roomlaste kalendris esimene kuu, sest nende aasta algas kevadisel pööripäeval. Nime sai kuu nende sõjajumala Marsi järgi.

Tegelikult on Päike 21. märtsini Kalades, mille juhtplaneet Neptuun, alles seejärel siirdub Jäära märki, mida juhib Mars. Kuu esimene kümmepäevak on vastuoluline. See pole soodne aeg uuteks ettevõtmisteks ega algatusteks, inimesed on kannatamatud, ärrituvad kergesti.

Teine kümmepäevak on parem, toob kaasa hoogu ja leidlikkust. Jupiter, Uraan ja Merkuur on Jääras, nii et soove ja tahtmist jagub. Kuu lõpp on taas pingelisem, see aeg ei sobi pikkadeks reisideks.

Jäär
Kuu algus pole kiita, tõenäoliselt kuulete kriitikat enda aadressil. Ka tervis pole kiita, ilmsiks tulevad varasemad vead. Teine dekaad toob muudatuse, olete aktiivne ja suudate palju korda saata. Ärge ainult teisi solvake!

Sõnn
Soodne aeg, sest te ei karda muudatustega kaasa minna. See toob kaasa avarama tegevusvälja ja suurema tulu. Alles kuu lõpul võtke aeg maha – olete aldis nakkushaigustele.

Kaksikud
Ees on küllalt tähtis ajahetk, mil võib palju muutuda. Olete optimistlik ja tahtekindel. Isegi võimalikud konfliktid teid ei heiduta. Pidage meeles – uhkeldamine teile ei sobi. Lähedased peavad seda ilguseks.

Vähk
Kaks esimest kümmepäevakut on lausa suurepärased. Oleks ka kolmas, aga olete väsimas – tulemus on inertsus ja isegi laiskus.

Lõvi
Vastuoluline aeg. Juba kuu alguses esineb vastuolusid lähedastega. Edaspidi mõtelge rohkem tervisele. Kolmas kümmepäevak on eelmistest parem.

Neitsi
Märts toob kaasa rõõmsama meele, äratate tähelepanu. Kuu alguses võiks öelda: õnn saadab teid. Aga teine kümmepäevak on veel parem ja võimalusterohkem. Kolmandal – ettevaatust liikluses ja tehnikaga!

Kaalud
Töörohke aeg, aga seda kasulikum. Ärge ainult üle pingutage, tervis on tähtsam. Pealegi pole kiiruga tehtud plaanid teostatavad või ei leia te õigeid inimesi. Märts võib tuua teie ellu palju uut, sest vanad reeglid teid enam ei rahulda.

Skorpion
Esmalt analüüsige ennast ja oma võimalusi, siis on edaspidi kergem. Skorpionis sündinud naistele on märts tähtis kuu – võimalikud on nii rasestumine kui pere loomine. Edukas võib ka riskida.

Ambur
Olete iseendaga vastuolus. Enne kui te pole jõudnud selgusele, pole ka edu. Kui olete leidnud õige lahenduse, laabub kõik. Ainult liiga auahned unistused võivad rahanappuse taha kinni jääda.

Kaljukits
Aeg nõuab aktiivsust, nii ilmuvad teie ellu uued tuttavad, nendega ka uued kavatsused ja muudatused. Lõpuks ka võimalikud pereprobleemid ja uus armastus.

Veevalaja
Tunnete juba kaugelt raha lõhna, teid huvitavad edu ja ärivõimalused. Kuigi aeg lausrikkust ei luba, toob see teie ellu uusi ja huvitavaid inimesi, kuu kolmandal kümmepäevakul ka romantikat.

Kalad
Märtsi esimene pool soosib teid. Olete pilkupüüdev, teravmeelne, äratate vastassoo esindajates huvi. Lõpuks taipate, et kõik inimesed pole head ega usaldusväärsed, aga see teie kavatsusi ei muuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles