Reedel selgub Valga võimuliidu saatus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga raekoda.
Valga raekoda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel, 4. märtsil kell algusega kell 12 toimub Valga Raekojas Valga linnavolikogu erakorraline istung.

Valga linnavolikogu eelmisel, 25. veebruari istungil andis Eesti Keskerakonna kaheksaliikmeline fraktsioon sisse umbusaldusavalduse linnavalitsusele.

Valga linnapea Ivar Unt peab umbusalduseavalduse esitamist arusaamatuseks ning juhtunut kahetsusväärseks, nimetades senist koalitsioonipartnerite vahelist koostööd heaks. «Loodame, et mõlemad osapooled saavad erimeelsustest üle ja suudavad ühiselt edasi minnes jätkata koostööleppes lubatu elluviimist,» ütles linnapea.

«See oli minule tegelikult tõeline üllatus, et umbusaldusavaldus keskerakondlaste nimel sisse anti,» tunnistas ka Reformierakonna Valga maakonnaorganisatsiooni esimees Valter Malm. Tema hinnangul on linnavolikogu koalitsioonis, kuhu kuuluvad reformierakondlased ja Keskerakonna liikmed, siiani küll väga töine ja normaalne keskkond valitsenud.

Seevastu Valga aselinnapea, Keskerakonna Valgamaa piirkonna juht Alar Nääme leiab, et senises koalitsioonis polnud asjad kaugeltki korras.

Copy
Tagasi üles