Väikesed kunstnikud seadsid Otepää eripärad pildile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää lasteaialaste võistlustöö
Otepää lasteaialaste võistlustöö Foto: Monika Otrokova

Otepää vallavalitsus kuulutas 2016. aasta sügisel Otepää 900. juubeliaasta puhul välja lasteaialaste omaloominguvõistluse «Minu Otepää». Osalesid kõik Otepää lasteaia ning Pühajärve põhikooli lasteaia- ja sõimerühmade lapsed, andis teada vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

«Esitati nii individuaalseid kui grupitöid. Laste töödest tehtud näitust sai Otepää lasteaedades vaadata aasta lõpuni,» sõnas Otepää vallavalitsuse haridus-, kultuuri- ja spordinõunik Janika Laur. «Väga toredad tööd olid. Lapsed olid kujutanud Otepää loodust, toimunud üritusi, Otepääga seotud  inimesi ja unistusi. Tööde tegemisel oli leidlikult kasutatud erinevaid materjale ja tehnikaid.»

Töödest tehtud näitust käisid lasteaedades vaatamas haridus- kultuuri- ja spordinõunik Janika Laur ja Otepää vallavanem Kalev Laul, kes tunnustasid kõiki lapsi ja nende juhendajaid kringlitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles