Parim koolikokk võttis telesaates asja rahulikult

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palupera kooli kokk Leelo Reha (vasakul) koos oma abilise Irina Gergaloga ajal, mil ta veel ei teadnud, et saab peagi valitud Eesti parimaks koolikokaks.
Palupera kooli kokk Leelo Reha (vasakul) koos oma abilise Irina Gergaloga ajal, mil ta veel ei teadnud, et saab peagi valitud Eesti parimaks koolikokaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Telesaates Eesti parimaks koolikokaks valitud Palupera kooli kokk Leelo Reha kinnitab, et elu läheb tunnustusest hoolimata endistviisi edasi.

ETV saates «Eesti parim koolikokk» võistlesid omavahel 12 koolikokka ja nende abilised. Finaalsaates olid Reha vastaseks Aseri kooli ja Surju põhikooli kokad. Seal tuli neil valmistada jõuluteemaline toit, mis koosnes eelroast, praest ja magustoidust.

Leelo Reha ja tema abiline Irina Gergalo tegid eelroaks mahlase suitsukanasalati, põhiroaks kõrvitsapüreesupi ning magustoiduks juustumaiuse riivleivaga. Sellega teenisid nad žüriilt toitude välimuse ja maitse eest 223 punkti ja edestasid 214 punkti teeninud Kaidi Oksaart Surju põhikoolist ja Aseri kooli kokka Urmas Lindlot, kes kogus 201 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles