Koer kimbutab nii pererahvast kui naabrit

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Bosse ei tundunud oma koduõel ringi jalutades otseselt ähvardav, soovitas talus elav Olev ajakirjanikul igaks juhuks autos püsida.
Kuigi Bosse ei tundunud oma koduõel ringi jalutades otseselt ähvardav, soovitas talus elav Olev ajakirjanikul igaks juhuks autos püsida. Foto: Taavi Niittee

Tõlliste valla elanik on hädas naabertalust pärit hulkuva koeraga, kes ähvardab nii mehele kui tema eest hoolitsejale hambad säärde lüüa. Ka omanikud on loomalt hammustada saanud.

Tõlliste vallas Väljakülas elava Uno (perekonnanimi toimetusele teada) sõnul algas kõik umbes kuu aja eest, kui tema õuel hakkas käima naabrimehe suur ja agressiivse hoiakuga koer. Kuna Uno on ühest silmast pime ning ka teise nägemine kiita ei ole, takistas mööda tema hoovi luusiv, urisev ja hambaid näitav koer mehel isegi välikäimla külastamist.

Nägemispuude tõttu ei ole üksinda elav Uno võimeline ka poes toidukraami järel käima. Selles osas on teda siiani aidanud lahke naistuttav, kes majast poole kilomeetri kaugusel asuvast bussipeatusest jalgsi tulles mehele süüa ja muid tarbeid toob. Pidevalt ümbruskonnas hulkuv ja kuri koer olevat aga nüüdseks ka mehe viimase abistaja ära hirmutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles