Tõrva linn tunnustas tublisid tegijaid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõrva linna spordihoones tunnustati aastalõpu eel kogukonna tublimaid ja tõmmati peagi ajahõlma vajuvale aastale joon alla.

Meeleolukal aastalõpupeol, millel uue omavalitsuse loomise eel tähendusrikas nimi „Teel tulevikku“, oli nii südamlikke sõnavõtte kui muusikalist ja tantsulist elamust. Viimast pakkusid muusik ja fantaasiapillimängija Silver Sepp, Tõrvast pärit Freddy Tomingas koos ansambliga Riff ning rahvatantsurühm Vabajalg Viljandimaalt.

Silver Sepp, kelle omapärane moodus pillidest helisid välja võluda tekitas ehk algul veidi võõrastust, suutis publiku kiirelt üles soojendada, lõpuks kaasa elama panna. Pillid aga olid hoopiski erilised, kuid üsna lihtsad, lihtsate nimedegagi. Näiteks jalgratta keerlevat esiratast, mida ta mängis kummipulkadega trummeldades või kodaratel mängeldes, nimetas muusik kodarapilliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles