Aasta 2016: Oli nii rõõmu, kurbust kui kordaminekuid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Hain
Tiiu Hain Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tunnustuse pälvinud valgamaalastele jäävad aastat 2016 meenutama lisaks aunimetuse saamisele toredad peresündmused ja töövõidud. Algavalt aastalt oodatakse aga rahu, rõõmu ja kindlustunnet, üksteise märkamist ja aega iseendale.

Tiiu Hain, Valgamaa aasta õpetaja 2016: «Aasta oli väga kiire ja sündmusterohke: mitmesugused üritused ja võistlused lasteaias, põnevad reisid ja väljasõidud perega, liikumisüritused töökaaslastega. Kõige enam jääb aga aasta 2016 meelde kahe väga olulise sündmuse poolest. Mais sain teist korda vanaemaks ja septembris anti mulle Valgamaa aasta õpetaja tiitel.

Kui esimene sündmus oli varakult teada ja oskasin seda oodata, siis aasta õpetaja tiitel tuli küll väga ootamatult. Mul on selle üle väga hea meel ning veel rohkem rõõmustan selle üle, et ka Valgamaal on märgatud lasteaiaõpetajaid. Leian, et laps õpib igal eluperioodil. Nagu koolis on vaja õpetada korrutamist või võõrkeeli, on vaja lasteaias õpetada nina nuuskama, sööma või sokke jalga panema. Lihtsalt tegevused on veidi teistsugused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles