Järgmisel nädalal on oodata korralikku külma

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm on sel ja järgmisel nädalal külmem kui eelmisel.
Ilm on sel ja järgmisel nädalal külmem kui eelmisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse andmetel on esmaspäevast alates oodata ilma külmenemist. Nädala lõpupoole langeb termomeetri näit koguni 20 lähedale. Suuremat lumesaaki siiski oodata ei ole.

Esmaspäeva öösel pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lörtsi või lund. Puhub põhjakaaretuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi.

Esmaspäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub põhjakaaretuul 4-9, Hiiumaa ja Saaremaa läänerannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub põhjakaaretuul 3-8, saartel puhanguti 14 m/s. Külma on -3 kuni -7 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Tuul pöördub kagusse ja õhtul hakkab tugevnema. Külma on -2 kuni -7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada vähest lund. Kagu- ja idatuul tugevneb 6-12, puhanguti 15, rannikul 13-17 m/s. Külma on -5 kuni -10, Ida-Eestis kuni -13, saartel kohati -2 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lund. Puhub kirdetuul 6-12, puhanguti 15, rannikul 13-17 m/s. Külma on -5 kuni -10, Ida-Eestis kuni -13 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub kirdetuul 6-12, rannikul 12-17 m/s. Külma on -9 kuni -15, kohati kuni -20 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub kirde- ja põhjatuul 6-12, rannikul 12-17 m/s. Õhtu poole tuul nõrgeneb. Külma on -9 kuni -15 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles