Kuusk toast välja, aga kuhu?

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muidugi peab enne kogumiskohta viimist puult korjama kõik tehismaterjalist kaunistused.
Muidugi peab enne kogumiskohta viimist puult korjama kõik tehismaterjalist kaunistused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui kolmekuningapäev läbi ja kuused saanud olmeprügiks, on hea teada, kuidas jõulurõõmu toojat väärikalt kohelda. Linnavalitsused pakuvad selleks erinevaid võimalusi.

Jõulukuusk on biolagunev jääde, mis tuleks sorteerida vastavasse konteinerisse. Seda ei tohi visata pärast pühi ei tervelt ega tükeldatult segaolmejäätmete hulka. Samuti ei peaks seda sokutama pakendikonteineri kõrvale.

Valga linnavalitsuse linnamajandusameti keskkonna vanemspetsialisti Anni Teetsmanni sõnul korraldab linn pärast pühi jõulukuuskede äraveo. Selleks peavad elanikud soovi korral oma kasutatud jõulupuud tooma tähistatud kogumiskohtadesse aadressil Raja 12 asuvasse Rimi vastas olevasse parklasse või Tuubi 2 asuvate pakendikonteinerite juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles