Noored logistikud tõid pealinnast kindla esikoha

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kutseõppekeskusest ainukestena Samsung Digi Passi koolitusprogrammis osalenud logistikaõpilased Tanel Aavistu (paremalt), Paula Sugrova ja Karen Kljopov naasid Tallinnas peetud finaalürituselt võidukalt.
Valga kutseõppekeskusest ainukestena Samsung Digi Passi koolitusprogrammis osalenud logistikaõpilased Tanel Aavistu (paremalt), Paula Sugrova ja Karen Kljopov naasid Tallinnas peetud finaalürituselt võidukalt. Foto: Erakogu

Kolm Valgamaa kutseõppekeskuse logistikaõpilast mõtlesid välja nutika mobiilirakenduse ning pälvisid selle eest üleriigilises koolitusprogrammis kindla esikoha. Rakendus ise ootab aga arendajaid.

Kevadel kandideerisid kolm tulevast logistikut – Paula Sugrova, Karen Kljopov ja Tanel Aavistu – õppekohtadele Samsung Digi Passi koolitusprogrammis, mille käigus saavad kutseõppurid välja töötada erialaseid digilahendusi. Nende esimene idee – luua rakendus, mis teeb laost kaupade leidmise, tellimise ja teele saatmise oluliselt mugavamaks – osutus konkursil väljavalituks.

Septembrist käivitunud ja detsembris lõppenud programmis, kus ekspertide ja juhendajate käe all õpiti digivahendite kasutamist, portfoolio koostamist, prototüüpimist ja ettevõtlikkust, saigi noorte uitmõttest nii-öelda käegakatsutav, kuid esialgu veel katsefaasis rakendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles