Valgas tungiti kallale 40aastasele mehele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Turu tänaval leidis uusaastaööl aset konflikt.
Valgas Turu tänaval leidis uusaastaööl aset konflikt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi eile kinnitas politsei pressiesindaja Valgamaalasele, et maakonnas aastavahetusel mitmest alkoholi mõjul puhkenud tülist hoolimata keegi nendes tõsisemalt kannatada ei saanud, siis täna selgus, et kahjuks leidis maakonnas uusaastaööl siiski aset ka üks tõsisem intsident.

Nimelt tungiti täna, 3. jaanuari lõuna paiku saadetud politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja info kohaselt 1. jaanuaril kella 2.20 ajal Valgas Turu tänaval kallale 40aastasele mehele. Politsei tuvastas, et kannatanu oli alkoholi tarvitanud. Meedikud viisid kannatanu Tartu Ülikooli kliinikumi. Juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Politsei teatel ei kajastunud eilses ööpäevainfos juhtum seetõttu, et info kokkupanemise ajaks ei olnud teave kriminaalmenetluse alustamisest jõudnud veel andmebaasidesse. Menetlust juhtumi uurimiseks alustati 2. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles