Gripp on jõudnud ka Valgamaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel hooajal on grippi haigestumisi registreeritud juba ka Valgamaal. Gripijuhtumite tõttu kehtestas Valga haigla esmaspäevast külastuskeelu.
Sel hooajal on grippi haigestumisi registreeritud juba ka Valgamaal. Gripijuhtumite tõttu kehtestas Valga haigla esmaspäevast külastuskeelu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäevast kehtib külastuskeeld kõikides Valga haigla osakondades, sest kiirtestiga on raviasutuses diagnoositud hulk gripijuhtumeid.

«29. detsembrist alates on haiglas registreeritud kiirtestiga kokku 10 gripijuhtumit, nendest kaheksa 1. ja 2. jaanuaril. Kahel viimasel päeval ei ole uusi juhtumeid juurde tulnud. Kuna need inimesed, kellel tuvastasime testiga gripi, ei jäänud kõik haiglasse, vaid läksid ka koju, on haiguse levimise oht olemas,» sõnas Valga haigla õendusjuht Anastassia Org eile.

Seetõttu kehtestaski raviasutus haiglas külastuskeelu, et ennetada gripi suuremat levikut patsientide hulgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles