Noortealane tegevus tõi auhinna

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirli Pippar
Sirli Pippar Foto: Erakogu

Valga linn pälvis 2016. aasta tegevuse eest aumärgi «Kaasan noort» juba enne laste- ja noortekultuuri aasta väljakuulutamist. Eesti Noorteühenduste Liit ja Valgamaa Noortekogu tunnustasid linnavalitsust noorte kaasamise ja nendele osalusvõimaluse tagamise eest tänukirja ja lillekimbuga.

Noortekogu juhatuse liikme Sirli Pippari sõnul on noortele linna toetus väga oluline. «2016. aastal on Valga linn olnud silmapaistev noorte kaasamises ning toetamises kogu maakonnas. Selleks on hea näide noorte omaalgatusprogramm, mis andnud paljudele noortele võimaluse ennast teostada ning loonud positiivset kõneainet ka teistes Valgamaa omavalitsustes.»

Samuti on linn tema sõnul andnud olulise panuse vastrajatud ekstreemspordihalliga, mis nii Valga kui kogu maakonna noortele oluline teostusvõimalus. Ka on Valga silma paistnud linnapea Kalev Härki lahkuse poolest – mees ei pane kunagi noorte ees ust kinni, vaid alati nõus noori ära kuulama ning võimalusel lahendusi otsima."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles